Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας Return to Silent Hill

*
Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή, το σενάριο της ταινίας Return to Silent Hill θα έχει διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι. Το Return to Silent Hill ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και με βάση τα όσα είχε δηλώσει τότε ο σκηνοθέτης Christophe Gans, "θα αφηγηθεί την ιστορία ενός νεατού άνδρα που επιστρέφει στο Silent Hill, εκεί όπω γνώρισε έναν μεγάλο έρωτα, αλλά αυτό που θα αντιμετωπίσει είναι ένας εφιάλτης". Ναι μεν όπως αναφερει η ιστοσελίδα FilmPortal όλα αυτά μοιάζουν με το Silent Hill 2, δεν θα λείπουν όμως οι αποκλίσεις.

Σύμφωνα με τη σύνοψη που δημοσιεύει η ιστοσελίδα:


"Οδηγημένος από τις σκιές του παρελθόντος του, ο James Sunderland επιστρέφει στο Silent Hill για να βρει τη χαμένη του αγάπη Mary Crane. Αλλά η σκοτεινή, καταπιεστική μικρή πόλη δεν είναι πια το μέρος από τις αναμνήσεις του. Συναντά φιγούρες που του φαίνονται πολύ γνωστές και που προσπαθούν να τον αποτρέψουν από την αναζήτησή του για τη Mary. Όσο περισσότερο ψάχνει τη Mary, τόσο πιο πολύ αρχίζει να αναρωτιέται αν αυτή είναι ακόμα η πραγματικότητα - ή αν έχει πέσει στον σκοτεινό υπόκοσμο του Jacob Crane".

Σας θυμίζουμε ότι στο video game, ο James Sunderland γυρίζει στο Silent Hill αφότου έχει λάβει μια επιστολή από τη νεκρή σύζυγό του, Mary Shepherd-Sunderland. Οπότε υπάρχει μια διαφορετική σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας Jacob Crane, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ηθοποιός Jeremy Irvine θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τον James Sunderland.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*