Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το set της τηλεοπτικής σειράς Fallout του Amazon

*
Όπως δείχνουν τα πράγματα, έχουμε τις πρώτες εικόνες από την τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon, καθώς ένας χρήστης του Twitter, με την ονομασία @Shamanomenon διέρρευσε εικόνες από το set της επερχόμενης σειράς.

Οι εικόνες που είναι ήδη διαθέσιμες παρουσιάζουν το εσωτερικό ενός vault με αρκετά πιστή αναπαράσταση αυτού, ενώ σε μια από αυτές βλέπουμε τον Vault Boy να ποζάρει με την λεζάντα “The Outside World Can Never Hurt You”. Για το Fallout του Amazon, οι Lisa Joy και Jonathan Nolan, το δίδυμο πίσω από τo Westworld, θα είναι οι executive producers, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner είναι η showeunners της σειράς.

Η τηλεοπτική σειρά του Fallout ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2020, με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν ξεκινήσει από τις 5 Ιουλίου 2022. Για την ώρα είναι άγνωστο πότε θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*