Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοφιλείς χαρακτήρες εμφανίζονται στο teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Shadow and Bone του Netflix (trailer)

Ο δεύτερος κύκλος επειδοσίων της σειράς Shadow and Bone δεν θα κάνει πρεμιέρα πριν το 2023, όμως στο πλαίσιο του Tudum event του Netflix είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το τι μας περιμένει. Το νέο teaser είναι πολύ μικρό σε διάρκεια, περιλαμβάνει όμως πολλές πληροφορίες. Για αρχή εμφανίζονται δυο αγαπημένοι χαρακτήρες, ο πρίγκιπας των Ravkan, Nikolai Lanstov τον οποίο υποδύεται ο Patrick Gibson, που στις πρώτες στιγμές του teaser μιλάει με την Alina και στη συνέχεια ο Jack Wolfe που ενσαρκώνει τον Wylan, το έκτο μέλος των Six of Crows, παρά το ότι σύμφωνα με το timeline, ακόμα δεν έχει συναντηθεί με τους υπόλοιπους. Επιπλέον από την οθόνη σας θα περάσουν οι αδίστακτοι μισθοφόροι Tamar και Tolya, τους οποίους υποδύονται οι Anna Leong Brophy (Traces) και Lewis Tan (Mortal Kombat) αντίστοιχα.

Ακόμα, την εμφάνισή τους κάνου η Jessie Mei Li ως Alina Starkov, η πανίσχυρη Sun Summoner και ο Ben Barnes ο αδίστακτος όμως ελκυστικός Darkling- μαζί με τη σκοτεινή ομάδα Six of Crows και όλους τους υπόλοιπους από την πρώτη σεζόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*