Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διπλή πρεμιέρα για το Andor, τη νέα σειρά spin-off του Star Wars από το Disney+ (trailer)

Το Andor, η νέα σειρά spin-off του Star Wars και prequel του Rogue One, θα κάνει τελικά πρεμιέρα στο Disney+ με δύο επεισόδια. Τα νέα έρχονται από τον επίσημο λογαριασμό του Star Wars στο Twitter, με το ντεμπούτο της σειράς να αναμένεται αποκλειστικά μέσω της streaming υπηρεσίας στις 31 Αυγούστου 2022.

Ο Diego Luna θα υποδυθεί ξανά τον πρωταγωνιστή του καινούργιου show, Cassian Andor, ενώ στο καστ συμπεριλαμβάνονται και οι Genevieve O’Reilly (ως Mon Mothma), stellan skarsgård, Adria Arjona, Forest Whitaker (ως Saw Gerrera), Robert Emms, David Hayman, Kyle Soller, Fiona Shaw και Clemens Schick. Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 12 επεισόδια και θα ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου 2022.


Το πρώτο trailer της σειράς, το οποίο μπορείτε να δείτε και στη συνέχεια του άρθρου, αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του φετινού Star Wars Celebration. Στο ίδιο event επιβεβαιώθηκε και η ανανέωση του show για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*