Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney+: Ως τέσσερα λεπτά οι διαφημίσεις στο οικονομικό πακέτο

*
Νέα δημοσιεύματα του Variety και της The Wall Street Journal δίνουν πληροφορίες σχετικά με το συνδρομητικό πακέτο του Disney+ που θα περιλαμβάνει διαφημίσεις. Πιο συγκεκριμένα η διάρκεια αυτών θα είναι έως τέσσερα λεπτά, για προγράμματα που διαρκούν το πολύ μία ώρα.

Όπως σημειώνει το Variety, αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, το Disney+ θα έχει λιγότερες διαφημίσεις από μερικούς ανταγωνιστές στου. Για παράδειγμα, το Peacock του NBC προβάλει ως πέντε λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα, ενώ το HBO Max, τέσσερα. Από την άλλη, το Hulu που επίσης ανήκει στη Disney έχει εννέα ως δώδεκα λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα.


Όσο για το περιεχόμενο των διαφημίσεων, οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής πλατφόρμας αναμένεται να προσεγγίσουν το θέμα με μεγάλη προσοχή, ώστε να διατηρηθεί το οικογενειακό στυλ. Η Disney δεν θα επιτρέψει διαφημίσεις που απευθύνονται σε ενήλικες, με θέματα όπως το αλκοόλ ή η πολιτική αλλά δεν πρόκειται να προωθήσει ούτε περιεχόμενο που προέρχεται από τους ανταγωνιστές της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*