Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney Plus: Αναφορές για σειρά Planet of the Apes, ίσως ταυτόχρονα με την επόμενη ταινία του franchise

*
Σύμφωνα με αναφορές, το Disney Plus έχει στα σκαριά μια σειρά Planet of the Apes, αν και οι συντελεστές και η πλοκή της αποτελούν μυστήριο. Όπως σημειώνει το Giant Freakin Robot, το timeline που θα ακολουθεί το show θα μπορούσε να διαφέρει δραματικά από αυτό των ταινιών, αν και αυτό είναι κάτι που θα αργήσουμε να μάθουμε.

Όσο για την πρεμιέρα του, το site εικάζει πως θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο ταυτόχρονα με την επόμενη ταινία της σειράς, το Kingdom of the Planet of the Apes. Η νέα ταινία του Wes Ball (The Maze Runner) θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου 2024, με πρωταγωνιστές τους Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Eka Darville, Kevin Durand, Travis Jeffrey, Neil Sandilands, Sara Wiseman, Lydia Peckham, Ras-Samuel Weld A’abzgi, William H. Macy και Dichen Lachman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*