Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney Plus: Απώλεια εκατομμυρίων συνδρομητών στις αρχές του 2023

*
To Disney Plus έχασε τέσσερα εκατομμύρια συνδρομητές το πρώτο τρίμηνο του 2023. Η συνδρομητική υπηρεσία είχε απώλειες και το τελευταίο τρίμηνο του 2022, όταν είχαν αποχωρήσει 2,4 εκ. ενεργοί χρήστες.

Η Disney ολοκληρωσε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους με 157,8 εκ. συνδρομητές (161,8 εκ. στο τέλος του 2022). Επιπλέον στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα οικονομικά πεπραγμένα της εταιρείας, η CFO της Disney, Christine McCarthy αποκάλυψε ότι λόγω του περιεχομένου που θα αφαιρεθεί από τις πλατφόρμες της εταιρείας, αναμένεται μείωση των εσόδων κατά $1,5 έως $1,8 δισ. Πρόσθεσε ότι στο μέλλον οι παραγωγές θα είναι μικρότερου όγκου, λόγω της αλλαγής στρατηγικής που έχει επιλέξει η εταιρεία, με τις περικοπές να εφαρμόζονται κατά κύριο λόγο από το 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*