Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Doctor Who: Σμίγουν ξανά ο David Tennant και η Catherine Tate (trailer)

Ο David Tennant και η Catherine Tate σμίγουν στο νεότερο trailer για τα τρία επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν με αφορμή την 60η επέτειο της σειράς Doctor Who. Ο Tennant υποδύεται τον Doctor (αυτή τη φορά τον 14ο) και η Tate τη Donna Noble.

"Γιατί επέστρεψε αυτό; Για να πει αντίο", ρωτάει η Donna στο trailer, όπου εμφανίζονται επίσης η Yasmin Finney ως Rose και ο Neil Patrick Harris. Αν κρίνουμε από τα πλάνα, η Donna και ο Doctor θα βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο, αντιμετωπίζοντας ένα καταστροφικό γεγονός.


Επίσης, οι τίτλοι των τριών επεισοδίων που θα προβληθούν τον Νοέμβριο στο BBC και στο Disney+ θα είναι: Special One: The Star Beast, Special Two: Wild Blue Yonder και Special Three: The Giggle.

"Οι τίτλοι είναι μόνο η αρχή της μεγαλύτερης περιπέτειας του Doctor ως τώρα. Το Φθινόπωρο έρχεται με τρεις ώρες γεμάτες κίνδυνο, τη Donna και την καταστροφή προ των πυλών", δήλωσε ο showrunner Russell T Davies.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*