Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Doctor Who: Teaser trailer με τον Ncuti Gatwa στον ρόλο του Time Lord

Μετά την πρεμιέρα των Doctor Who Christmas specials, το BBC δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Μέσω αυτού θα μπορέσετε να πάρετε μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένετε από τον Ncuti Gatwa, που θα υποδυθεί τον εμβληματικό Time Lord και πιο συγκεκριμένα τις περιπέτειές τους με τη Ruby Sunday (Millie Gibson), την οποία συνάντησε στο ειδικό Χριστουγεννιάτιο επεισόδιο. Η σειρά θα επιστρέψει με νέα επεισόδια στο Disney+ μέσα στον Μάιο του 2024.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Jonathan Groff, Indira Varma ως The Duchess, Aneurin Barnard, Anita Dobson, Michelle Greenidge, Jinkx Monsoon, Lenny Rush ως Morris και πολλοί άλλοι. Επίσης, επιστρέφουν οι Yasmin Finney και Bonnie Langford, στους ρόλους των Rose Noble και Mel Bush αντίστοιχα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*