Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Doctor Who: Το BBC αποκάλυψε τον χαρακτήρα που θα υποδύεται ο Jonathan Groff

*
Ο Jonathan Groff των Mindhunter και Hamilton θα εμφανιστεί στη νέα σειρά Doctor Who του BBC. Το βρετανικό δίκτυο αποκάλυψε τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί με δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Twitter, μαζί με τους πρωταγωνιστές του show, Ncuti Gatwa (ως Doctor Who) και Millie Gibson (ως Ruby Sunday).

Φαίνεται πως ο Groff θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο εποχής, κάτι που ξυπνά αναμνήσεις από τον ρόλο του ως King George III, όμως για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τον ρόλο.

Η 14η σειρά Doctor Who θα κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία μέσα από το BBC One και στον υπόλοιπο κόσμο από το Disney Plus, κοντά στα τέλη του 2023, φτάνοντας τις συνολικές σεζόν του franchise στις 40. Showrunner θα είναι ο βετεράνος του franchise, Russell T. Davies.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*