Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dragon Ball Daima: Έρχεται νέα anime σειρά Dragon Ball (trailer)

*
Μία νέα σειρά anime για το σύμπαν του Dragon Ball έρχεται με τίτλο Dragon Ball Daima. Θα περιλαμβάνει παιδικές μορφές των Goku, Vegeta, Bulma και αρκετών ακόμη δημοφιλών ηρώων του franchise.

Η σειρά ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του New York Comic Con και μετά από ένα σχετικό panel παρουσιάστηκε και ένα video που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου, μέσω του καναλιού Toei Animation στο YouTube. To υλικό που παρουσιάζει καλύπτει το ξεκίνημα του θρυλικού magna και της σειράς anime, αρχίζοντας με το Dragon Ball του 1986 και φτάνοντας μέχρι το πιο πρόσφατο Dragon Ball: Super του 2015.


Το Dragon Ball Daima μπαίνει σε νέα σειρά, μαζί με έναν νέο χαρακτήρα και μια νέα ιστορία από τον δημιουργό της σειράς, Akira Toriyama που έχει αναλάβει και το σχέδιο.  Η πρεμιέρα του αναμένεται το φθινόπωρο του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*