Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δράση και πολλά συναισθήματα υπόσχεται το νέο trailer του Doctor Who

Το BBC δημοσίευσε ένα νέο trailer για την επερχόμενη σεζόν της σειράς Doctor Who, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ακόμα ματιά στον Ncuti Gatwa που θα έχει τον ρόλο του εμβληματικού Time Lord. Θα παρακολουθήσετε πλάνα από τις γεμάτες δράση περιπετειες του Gatwa, με αναφορες σε στιγμές γεμάτες συναισθήματα. Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 10 Μαΐου, με δύο επεισόδια.

"Η νέα σεζόν θα ακολουθήσει τον Doctor και τη Ruby Sunday στις ατελείωτες περιπέτειες τους σε χρόνο και χώρο στο TARDIS. Από την εποχή της Αντιβασιλείας στην Αγγλία μέχρι το κατεστραμμένο από τον πόλεμο μέλλον, το δίδυμο υπερασπίζεται τις δυνάμεις του καλού ενώ συναντά απίστευτους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς", αναφέρει η σύνοψη.


Το cast περιλαμβάνει επίσης τους: Jonathan Groff, Indira Varma ως The Duchess, Aneurin Barnard, Anita Dobson, Michelle Greenidge, Jinkx Monsoon, Lenny Rush ως Morris, Yasmin Finney και Bonnie Langford, ως Rose Noble και Mel Bush αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*