Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασαν οι πρώτες φωτογραφίες από το Mercy, τη νέα sci-fi ταινία με τον Chris Pratt

*
Ο σκηνοθέτης Timur Bekmambetov (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Mercy, μια παραγωγή της Amazon MGM Studios. Επιβεβαίωσε έτσι ότι η παραγωγή έχει ξεκινήσει επίσημα, με την ταινία που πρωταγωνιστεί ο Chris Pratt να αναμένεται προς το παρόν να φτάσει στις αίθουσες στις 15 Αυγούστου 2025.

Το Mercy αναμένεται να λαμβάνει χώρα «στο εγγύς μέλλον, όταν θανατηφόρα εγκλήματα έχουν αυξηθεί». Θα ακολουθεί τον Pratt ως «έναν ντετέκτιβ [που] έχει κατηγορηθεί για ένα βίαιο έγκλημα και [αναγκάζεται] να αποδείξει την αθωότητά του».


Ο Bekmambetov σκηνοθετεί σε σενάριο που έγραψε ο Marco van Belle. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Rebecca Ferguson, Annabelle Wallis, Kali Reis, Rafi Garon, Chris Sullivan, Kenneth Choi και Kylie Rogers. Πρόκειται για την τελευταία συνεργασία του Pratt με τον σκηνοθέτη, αφού προηγουμένως είχαν συνεργαστεί στο θρίλερ δράσης Wanted του 2008. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Charles Roven, Robert Amidon, Majd Nassif και Bekmambetov.

«Η Amazon είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την αφήγηση αυτής της κρίσιμης για το μέλλον ιστορίας. Ένα μέλλον που αμφισβητείται από την τεχνητή νοημοσύνη. Η ταινία ανοίγει τη συμμετοχή σε αυτή τη συζήτηση σε ένα ευρύ κοινό», δήλωσε ο Bekmambetov όταν η Amazon MGM Studios απέκτησε τα δικαιώματα του έργου. «Είμαι χαρούμενος που θα συναντηθώ ξανά με τον Chris Pratt σε αυτή την ταινία, ο οποίος, μετά την κυκλοφορία του “Wanted”, έχει γίνει ένας από τους πιο κερδοφόρους ηθοποιούς της εποχής μας. Η συνεργασία με τον Chuck Roven θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια επική κινηματογραφική εμπειρία». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*