Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Kirstie Alley

*
H δημοφιλής ηθοποιός Kirstie Alley, πρωταγωνίστρια των Cheers και Drop Dead Gorgeous, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσαν τα παιδιά της, True και Lillie Parker.

"Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, ατίθαση και στοργική μητέρα μας πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, κάτι που μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε", ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.


"Ήταν περιτριγυρισμένη από τους στενούς συγγενείς της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας με βεβαιότητα την ατελείωτη χαρά της ζωής και όποιες περιπέτειες περιμένουν", συνέχισαν. "Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμα πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά".

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο φίλος της Alley, John Travolta, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούνε.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*