Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του Supernatural, Nicki Aycox

*
H ηθοποιός Nicki Aycox έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, νικημένη από τη λευχαιμία. Έγινε ευρύτερα γνωστή για τον ρόλο της ως Meg Masters στη σειρά Supernatural και τον θάνατό της επιβεβαίωσε η κουνιάδα της, μέσω ενός post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια έγραψε στο Facebook: "Η όμορφη, έξυπνη, άτίθαση, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή νύφη μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε χθες έχοντας δίπλα της τον αδερφό μου, Matt Raab. Η Nicki και ο Matt είχαν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Καλιφόρνια, ήταν σίγουρα μαχήτρια και όλοι όσοι την γνώριζαν την αγαπούσαν".


Αφού έμαθε για τον θάνατό της, ο δημιουργός του Supernatural, Eric Kripke, απότισε τον δικό του φόρο τιμής επίσης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι θαύμαζε με τον τρόπο που η ηθοποιός έλεγε τις ατάκες στο στο πλατό.

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*