Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή η Lisa Loring, η πρώτη που υποδύθηκε τη Wednesday Addams

*
Η Lisa Loring, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Wednesday Addams στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του The Addams Family, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών. Σύμφωνα με τη φίλη της και συγγραφεά Laurie Jacobson, η Loring υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, που προκλήθηκε από το κάπνισμα και την υψηλή πίεση, ενώ βρισκόταν επί τρεις μέρες σε μηχανική υποστήριξη, πριν η οικογένειά της αποφασίσει να την αποσυνδέσουν.

Η Loring είχε τον ρόλο της Wednesday Addams από το 1964 ως το 1966, ξεκινώντας όταν ήταν μόλις πλεντε ετών. Η ερμηνεία της ως η μακάβρια κόρη των Addams, με το γοτθικό στυλ και τα κοτσιδάκια, επηρέασε τις μελλοντικές εκδοχές του χαρακτήρα.


Η Loring γεννήθηκε το 1958 στα νησιά Μάρσαλ και είχε το όνομα Lisa Ann DeCinces. Αργότερα μετακόμισε στη Χαβάη και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία τριών ετών και ο πρώτος ρόλος της ήταν στη σειρά Dr. Kildare. Μετά τη Wednesday Addams, της προσφέρθηκαν ρόλοι στις σειρές The Pruitts of Southampton, The Girl from U.N.C.L.E. και As the World Turns. Στα τέλη της δεκαετίς του '80 εμφανίστηκε στα Blood Frenzy, Iced και Savage Harbor.

Παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Jerry Butler, όμως το ζευγάρι χώρισε το 1992. Αφήνει πίσω τις τις κόρες της Marianne και Vanessa, αλλά και τα εγγόνια της Emiliana και Charles.

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*