Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Carl Weathers, ο Apollo Creed των ταινιών Rocky

*
O Carl Weathers, ο ηθοποίος που υποδύθηκε τον Apollo Creed στις πρώτες τέσσερις ταινίες Rocky, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Ο Weathers πρωταγωνίστησε επίσης στο Predator (1987), ενώ είχε ρόλο και στην ταινία Happy Gilmore του Adam Sandler. Είχε προταθεί για το βραβείο Outstanding Guest Actor των Primetime Emmy Awards για τη δουλεία του στη σειρά The Mandalorian.


Δάνεισε τη φωνή του στον Combat Carl στις ταινίες Toy Story και υποδύθηκε μια φανταστική έκδοση του εαυτού του στο Arrested Development. Έπαιξε επίσης στις τηλεοπτικές σειρές “Street Justice”, “Colony”, “The Shield”, “Chicago Justice”, “Brothers” και στις ταινίες “Close Encounters of the Third Kind”, “Death Hunt” και “The Comebacks”.

Αφήνει πίσω του την πρώην σύζυγό του Mary Ann και τους δύο τους γιούς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*