Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Gilbert Gottfried, ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας Aladdin

*
Ο Gilbert Gottfried, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον παπαγάλο Iago στην ταινία Aladdin, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, έπειτα από μακροχρόνα μάχη με ασθένεια.

Γεννήθηκε στο Brooklyn στις 28 Φεβρουαρίου 1955 και στα 15 ξεκίνησε να παρουσιάζει stand-up comedy. Το 1980 εμφανίστηκε για 12 επεισόδια στο Saturday Night Live και πρωταγωνίστησε δίπλα στο Eddie Murphy στην ταινία Beverly Hills Cop II. Ως τα '90s έπαιξε στις ταινίες Problem Child, Highway to Hell και Looks Who’s Talking Too, πριν δανείσει τη φωνή του στον παπαγάλο Iago στο φιλμ Aladdin του 1992. Ο Iago ήταν το ενοχλητικό, αλλά συνάμα διασκεδαστικό πτηνό που συνόδευε τον Jafar και ο Gottfried επέστρεψε στον ίδιο ρόλο σε δύο sequels, μια τηλεοπτική σειρά αλλά και στα Kingdom Hearts video games.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*