Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Μάζης που είχε δανείσει τη φωνή του σε παιδικές σειρές των 80s και 90s

*
Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Μάζης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τη μπάσα φωνή του, που δάνεισε σε ήρωες παιδικών σειρών που προβλήθηκαμ μεταγλωττισμένες στην ελληνική τηλεόραση, τις δεκατίες του '80 και του '90. Οι πιο "σπουδαίοι" ρόλοι του ήταν του Οβελίξ στη σειρά Αστερίξ, των Κολτ και Νέμεσις στη σειρά Σερίδης του Διαστήματος και Αστρομαχητές, του Μπάρνεϊ στη σειρά Φλίντστόουνς και του Σρέντερ στα Χελωνονιντζάκια.

Όπως συμβαίνει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, την είδηση του θανάτου του Γιώργου Μάζη δημοσίευσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


"Καθώς οδηγώ προς την Επίδαυρο ένα θλιβερό νέο ήρθε για έναν πολύ καλό συναδελφό μας που έφυγε δυστυχώς… Και ο Γιώργος Μάζης δεν είναι πια ανάμεσά μας… ένας πολύ καλός μου φίλος πού μαζί του ξεκίνησα την ιστορία της μεταγλώττισης και συνεργαστήκαμε πολλές φορές μαζί στο θέατρο Καλό ταξίδι Γιώργο μου".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*