Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του Breaking Bad, Mike Batayeh

*
Ο ηθοποιός Mike Batayeh γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά Breaking Bad ως διευθυντής του περιβόητου πλυντηρίου του Gustavo, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που κοιμόταν.

Ο Batayeh πρωταγωνίστησε σε τρία επεισόδια του "Breaking Bad" του AMC ως Dennis Markowski, vw διευθυντής του πλυντηρίου Lavanderia Brillante, το λειτούργησε και ως εργαστήριο παραγωγής μεθαμφεταμίνης για τους Walter White και Jesse Pinkman.


Ο Batayeh είχε εμφανιστεί επίσης στις σειρές “It’s Always Sunny in Philadelphia”, “Sleeper Cell”, “The Bernie Mac Show”, “Boy Meets World” και “Everybody Loves Raymond”. Συμπρωταγωνίστησε στις ταινίες “American Dreamz”, “Don’t Mess with the Zohan”, “Gas”, ενώ πρωταγωνίστησε ως Mike στο φιλμ “Detroit Unleaded” του 2012.

Ο Batayeh έγινε ένας από τους πρώτους Αμερικανούς κωμικούς που έπαιξαν για τοπικό κοινό στη Μέση Ανατολή.

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*