Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του Indiana Jones, Christian Oliver

*
Ο ηθοποιός του Hollywood, Christian Oliver έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Το πραγματικό του όνομα ήταν Christian Klepser και ήταν 51 ετών. Μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας ήταν επίσης οι δύο κόρες του, Madita Klepser 10 ετών και Annik Klepser 12 ετών και ο ιδιοκτήτης/ πιλότος του αεροπλάνου, Robert Sachs. Ο Oliver είχε παίξει στις ταινίες "Speed Racer", "The Good German", "Valkyrie" και πιο πρόσφατα στο Indiana Jones and the Dial of Destiny. Ακόμα, είχε ρόλο στο Medal of Honor: Above and Beyond και μακροχρόνια παρουσία στη σειρά Saved by the Bell: The New Class. Η τελευταία του δουλειά ήταν στο φιλμ Forever Hold Your Peace, που ακόμα δεν έχει προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bai Ling 白灵 白靈 (@iambailing)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*