Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Treat Williams

*
Ο ηθοποιός Treat Williams, ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Dr. Andy Brown στη σειρά Everwood, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών έπειτα από ατύχημα με μοτοσυκλέτα.

Σε δήλωσή της, η οικογένεια του Williams αναφέρει τα εξής: "Ο Treat ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του και για την τέχνη του και ήταν πραγματικά κορυφαίος σε όλα αυτά. … Προς όλους τους θαυμαστές του, να ξέρετε ότι ο Treat σας εκτίμησε όλους και παρακαλούμε να συνεχίστε να τον κρατάτε στις καρδιές και τις προσευχές σας".


Πρωταγωνίστησε στις κινηματογραφικές ταινίες: Deadly Hero, The Ritz, The Eagle Has Landed, Hair (Υποψήφιος για Golden Globe), 1941 (1979), Prince of the City (1981), Once Upon a Time in America (1984), Dead Heat (1988), Things to Do in Denver When You’re Dead (1995) και Deep Rising (1998).

Η καριέρα του στην τηλεόραση ξεκίνησε το 1983 με την τηλεταινία Dempsey και ακολούθησαν το A Streetcar Named Desire (1984), όπου υποδύθηκε τον Stanley Kowalski και το J. Edgar Hoover (1987).

Πρόσφατα εμφανίστηκε ως Lenny Ross σε έξι επεισόδια της σειράς Blue Bloods. Σύντομα θα τον δούμε στην ανθολογία Feud: Capote’s Women του Ryan Murphy, στον όλο του πρώην επικαφαλής του CBS και μεγιστάνα των media, Bill Paley.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*