Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του Brooklyn Nine-Nine, Andre Braugher

*
Ο βραβευμένος ηθοποιός Andre Braugher, γνωστός για τον ρόλο του ως Captain Raymond Holt στη σειρά Brooklyn Nine-Nine, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ο θάνατός του επήλθε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, μετά από μια "σύντομη ασθένεια".

Ο Braugher γεννήθηκε στο Σικάγο την 1η Ιουλίου 1962. Ακολούθησε θεατρικές σπουδές και αποφοίτητσε από το Stanford University το 1984. Η πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη πραγματοποιήθηκε το 1989 στην ταινία Glory του Edward Zwick, όπου είχε τον ρόλο του Cpl. Thomas. Από το 2013 έως και το 2021 υποδύθηκε τον Captain Raymond Holt στις οκτώ σεζόν του Brooklyn Nine-Nine και κέρδισε δύο Critics’ Choice Television Awards.


Επίσης, υποδύθηκε τον Owen Thoreau Jr. στο Men of a Certain Age, τον Woodchuck Coodchuck-Berkowitz στο BoJack Horseman, τον Darkseid στο Superman/Batman: Apocalypse και τον General Hager in Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.

Συλλυπητήρια στους οικείους τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*