Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο βραβευμένος ηθοποιός των Suits και General Hospital, Billy Miller

*
Ο βραβευμένος με Daytime Emmy ηθοποιός Billy Miller, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών. Είχε πρωταγωνιστήσει στα “The Young and the Restless” και “General Hospital”. Την είδηση επιβεβαίωσε ο manager του Miller, δυο ημέρες πριν γιορτάσει τα 44α του γενέθλια.

"Ο ηθοποιός πάλευε με τη μανιοκατάθλιψη όταν πέθανε", δήλωσε ο manager του.


Επίπλέον, η μητέρα του, Patricia Miller προέβη σε ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός και παρόλο που δεν χρησιμοποίησε τη λέξη αυτοκτονία, έκανε σαφές ότι ο Billy Miller αφαίρεσε ο ίδιος της ζωή του.

"Θα ήθελα να μοιραστώ τις ακόλουθες σκέψεις. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους πολλούς θαυμαστές και προσωπικούς φίλους για τη μεγάλη αγάπη, τις προσευχες και τα συλλυπητήρια που έλαβα εγώ και η οικογένειά μου για τον καταστροφικό θάνατο του πανέμορφου γιου μου Billy. Έδωσε μια μακρά και σκληρή γενναία μάχη με τη μανιοκατάθλιψη για χρόνια. Έκανε ό,τι μπορούσε για να ελέγξει την ασθένεια. Αγαπούσε την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του, αλλά στο τέλος η ασθένεια κέρδισε τη μάχη και παρέδωσε τη ζωή του. Οι άλλες αιτίες θανάτου που λέγονται δεν είναι αληθινές. Μακάρι να ήταν, αλλά δεν είναι. Όλοι τον αγαπούσαμε τόσο πολύ και προσπαθούμε απεγνωσμένα να διαχειριστούμε την απώλειά μας. Δεν θα έχω τίποτα άλλο να πω. Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας".



Η είσοδός του στη βιομηχανία του θεάματος ήρθε όταν υπέγραψε ως μοντέλο στην Wilhelmina και αργότερα έπαιξε τον Richie Novak από το 2007 έως το 2008 στη σαπουνόπερα "All My Children". Στη συνέχεια, ο Miller μετακόμισε στο "The Young and the Restless" για να αναλάβει τον ρόλο του Billy Abbott.

Ακολούθησαν οι ρόλοι του Jason Morgan και του Drew Cain στη σειρά “General Hospital” και στη συνέχεια εμφανίστηκε στο “Suits” για πέντε επεισόδια. Σειρά πήραν οι εμφανίσεις του στα: “NCIS”, “The Rookie”, “Truth Be Told”, “Major Crimes”, “CSI: Crime Scene Investigation”, “Castle” και “Enormous.” Επίσης είχε ρόλο στο πολεμικό δράμα “American Sniper” του Clint Eastwood και στην τηλεταινία “Urban Cowboy” του Craig Brewer,όπου υποδύθηκε τον Nathalie Kelley. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*