Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εγκληματική αυτοκρατορία χτίζει ο Sylvester Stallone στη σειρά Tulsa King (trailer)

To Paramount+ δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά Tulsa King, όπου πρωταγωνιστεί ο Sylvester Stallone. Δημιουργός είναι ο Taylor Sheridan και η σειρά ακολουθεί τα χνάρια του Νεοϋορκέζου μαφιόζου Dwight "The General" Manfredi (Stallone), που μόλις αποφυλακίζεται εγκαθίσταται στην Tulsa. Γρήγορα αντιλαμβάνεται η οικογένειά του, που επίσης αποτελείται από μαφιόζους, δεν θα δείξει κανένα ενδιαφέρον για το πρόσωπό του. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να δημιουργήσει μια ομάδα από αταίριαστους χαρακτήρες, προκειμένουν να τον βοηθήσουν να ιδρύσει μια εγκληματική αυτοκρατορία, σε ένα μέρος που για τον ίδιο φαντάζει ως άλλος πλανήτης.

Συμπρωταγωνιστούν οι Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, A.C. Peterson, Garrett Hedlund και Dana Delany.


Η πρεμιέρα των δύο πρώτων επεισοδίων θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*