Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπρόσωπος του Netflix επιβεβαίωσε πως η υπηρεσία streaming απέλυσε 300 εργαζομένους της

*
Το Netflix απέλυσε περίπου 300 εργαζομένους του, σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση ενός εκπροσώπου του που σχολίασε πως οι επηρεαζόμενοι απασχολούνταν σε διάφορους τομείς. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε «καθώς οι εταιρεία προσπαθεί να επενδύσει σημαντικά στη βιομηχανία (του streaming), προχωρήσαμε σε ορισμένες απαραίτητες προσαρμογές ώστε τα κόστη μας να μεγαλώνουν παράλληλα με την όλο και πιο αργή οικονομική μας ανάπτυξη».

Όσο για τους εργαζόμενους που απολύθηκαν, ο εκπρόσωπος του Netflix διαβεβαίωσε πως θα έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται από την εταιρεία σε αυτήν τη δύσκολη μετάβαση. Θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2022 απολύθηκαν 150 υπάλληλοι της πλατφόρμας streaming, ενώ τουλάχιστον 10 απασχολούμενοι της ενημερωτικής ιστοσελίδας Tudum (που ανήκει στο Netflix) απομακρύνθηκαν έναν μήνα νωρίτερα.

Όλες οι παραπάνω απολύσεις ακολουθούν τις αναφορές σχετικά με την απότομη πτώση των μετοχών του Netflix, η οποία αγγίζει το 70 τοις εκατό από τα ξεκινήματα του 2022. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να επενδύει στη δημιουργία καινούργιου περιεχομένου, υπολογίζοντας τη διάθεση σχεδόν 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων για αυτόν τον σκοπό πριν από το 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*