Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκρηκτική η σχέση ανάμεσα σε Wolverine και Deadpool στο Deadpool 3

*
Μιλώντας στο The Empire Film Podcast, ο Hugh Jackman που υποδύεται τον Wolverine, αναφέρθηκε στη σχέση ανάμεσα στον Logan και τον Deadpool στην επερχόμενη ταινία Deadpool 3. Οι χαρακτήρες είναι εντελώς αντίθετοι και είναι λογικό να έρθουν σε σύγκρουση. Σύμφωνα με τον Jackman, πρόκειται για μια κατάσταση που ξεφεύγει από τα όρια μια διαφωνίας, με τον ηθοποιόν να λέει ότι οι δυο υπερήρωες μισούν ο ένας τον άλλο.

Πως κάνω την κατηγοριοποίηση; Το δέκα σημαίνει ότι βρίσκονται πολύ κοντά, το μηδέν είναι η πραγματικότητα, βρισκόμαστε στο μηδέν, είμαστε αντίθετοι, μισούμε ο ένας τον άλλο. Απλά μιλάω από τη δική μου οπτική, ο Logan είναι νευριασμένος μαζί του, θέλει να βρίσκεται εκατομμύρια μίλα μακριά του ή να του δώσει μια γροθιά στο κεφάλι. Δυστυχώς, στην ταινία δεν μπορεί να βρίσκεται ένα εκατομμύριο μίλια μακριά του, οπότε λογικά θα του ρίξει πολλές γροθιές στο κεφάλι".


Η ταινία θα είναι R-rated, όπως οι δύο προηγούμενες και θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*