Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκρηκτικό το πρώτο trailer της ταινίας Borderlands

H Lionsgate Movies δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας Borderlands. Εμφανίζονται η Cate Blanchett ως Lilith, ο Kevin Hart ως Roland, ο Jack Black που δανείζει τη φωνή του στον Claptrap, η Ariana Greenblatt ως Tiny Tina, η Jamie Lee Curtis ως Tannis και ο Florian Munteanu ως Krieg. Ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στον Deukalian Atlas, ιδρυτή και CEO της Atlas Corporation, τον οποίο υποδύεται ο Edgar Ramírez.

Σύμφωνα με τη σύνοψη που δημοσιεύει η Lionshate Films:


"Η Lilith, μια διαβόητη παράνομη με μυστηριώδες παρελθόν, επιστρέφει απρόθυμα στον πλανήτη της, την Pandora, για να βρει την εξαφανισμένη κόρη του πιο ισχυρού S.O.B. του σύμπαντος, του Atlas. Η Lilith συνάπτει συμμαχία με μια αταίριαστη ομάδα – τον Roland, έναν πρώην επίλεκτο μισθοφόρο, τώρα απελπισμένο για εξιλέωση, την Tiny Tina, μια έφηβη με άγριες διαθέσεις, τον Krieg που προστατεύει την Tina, την Tannis, μια επιστήμονα που εμπιστεύεται τη λογική και τον Claptrap, ένα σοφό ρομπότ.

Αυτοί οι απίθανοι ήρωες πρέπει να πολεμήσουν εξωγήινα τέρατα και επικίνδυνους ληστές για να βρουν και να προστατέψουν το κορίτσι που έχει εξαφανιστεί, το οποίο μπορεί να κρατά το κλειδί για μια ασύληπτη δύναμη. Η μοίρα του σύμπαντος θα μπορούσε να είναι στα χέρια τους, αλλά θα παλέψουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*