Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξι μέλη του συνεργείου της ταινίας Gladiator 2 τραυματίστηκαν λόγω πυρκαγιάς

*
Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου stunt στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας Gladiator 2, άφησε έξι μέλη του συνεργείου της Paramount με εγκαύματα, που ευτυχώς δεν είναι απειλήτικά για τη ζωή τους. Δεν υπήρξαν λεπτομέρειες για το πως ξέσπασε η πυρκαγιά στις 7 Ιουνίου.

"Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας προγραμματισμένης σεκάνς κασκαντέρ στα γυρίσματα του σίκουελ του Gladiator, συνέβη ένα ατύχημα κατά το οποίο πολλά μέλη του πληρώματος υπέστησαν μη απειλητικά για τη ζωή τους εγκαύματα", δήλωσε εκπρόσωπος της Paramount. "Οι ομάδες ασφάλειας και ιατρικών υπηρεσιών έσπευσαν επί τόπου και μπόρεσαν να δράσουν γρήγορα, ώστε όσοι επλήγησαν να λάβουν αμέσως την απαραίτητη φροντίδα. Είναι όλοι σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζουν να λαμβάνουν θεραπεία. Η ευημερία του cast και του συνεργείου είναι υψίστης σημασίας για εμάς και έχουμε αυστηρές διαδικασίες υγείας και ασφάλειας σε όλες τις παραγωγές μας. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις καθώς θα συνεχίzουμε την παραγωγή".


To cast της νέας ταινίας του Ridley Scott περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους ηθοποιούς: Paul Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Connie Nielsen, May Calamawy, Lior Raz, Derek Jacobi, Peter Mensah, Matt Lucas και Fred Hechinger στο ρόλο του Emperor Geta. Το σενάριο έχει γράψει ο David Scarpa.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*