Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπνευσμένη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο η σειρά All the Light We Cannot See του Netflix (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το επίσημο trailer της επερχόμενης σειράς All the Light We Cannot See, που είναι βασισμένη στα γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου και αποτελείται από τέσσερα επεισόδια σε σενάριο του Steven Knight και σκηνοθεσία του Πρωταγωνιστούν οι: Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey και Nell Sutton.

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Marie-Laure, μιας τυφλής Γαλλίδας και του πατέρα της, Daniel LeBlanc, που φεύγουν από το Παρίσι το οποίο βρίσκεται κάτω από τη γερμανική μπότα, κουβαλώντας ένα θρυλικό διαμάντι που δεν πρέπει να πέσει στα χέρια των Ναζί. Καταδιωκόμενοι αμείλικτα από έναν σκληρό αξιωματικό της Γκεστάπο που επιδιώκει να αποκτήσει το πολυτιμο πετράδι για δικούς του λόγους, η Marie-Laure και ο Daniel βρίσκουν σύντομα καταφύγιο στο St. Malo, όπου θα συγκατοικήσουν μαζί με έναν μακρινό θείο. Ο τελευταίος μεταδίδει μυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές ως μέρος της αντίστασης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*