Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ακόμα επικό trailer για τη σειρά Halo

H Paramount δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά Halo, που είναι βασισμένη στο εμβληματικό franchise του Xbox. Στη χώρα μας θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στην Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022, ώρα 22:00.

Ο Pablo Schreiber έχει τον ρόλο του Master Chief, του θρυλικού Spartan super soldier, ο οποίος αποτελεί την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας ενάντια στους εξωγήινους Covenant. Στο πλευρό του η Natascha McElhone ως Dr. Halsey, η δημιουργός των στρατιωτών Spartan και η Jen Taylor ως Cortana, το πλέον εξελιγμένο AI στην ιστορία της ανθρωπότητας και πιθανότητα το κλειδί για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους.


Στο cast μετέχουν επίσης οι Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani, Ryan McParland, Burn Gorman και Fiona O’Shaughnessy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*