Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα τρομακτικό τέρας επιστρέφει στην ταινία The Nun II (trailer)

Η Warner Bros. Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer της ταινίας The Nun II, που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου 2023. Η δαιμονική Valak επιστρέφει στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Michael Chaves.

Βρισκόμαστε στη Γαλλία του 1956. Ένας ιερέας δολοφονείται. Το κακό εξαπλώνεται και η Sister Irene θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τη Valak, τη δαιμονική καλόγρια.


Στο The Nun II, η Taissa Farmiga (η μικρότερη αδερφή της Vera Farmiga, που πρωταγωνιστεί στις ταινίες Conjuring), επιστρέφει στον ρόλο της Sister Irene. Το ίδιο συμβαίνει με τον Jonas Bloquet και τη Bonnie Aarons (Valak), ενώ στο cast προστίθενατι η Storm Reid και η Anna Popplewell.

Οι Ian Goldberg, Richard Naing και Akela Cooper έχουν γράψει το σενάριο, το οποίο βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιουργησαν ο James Wan και ο Gary Dauberman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*