Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για την ταυτότητα του πρωταγωνιστή στο νέο trailer του Black Panther: Wakanda Forever

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις έναν μήνα πριν την πρεμιέρα της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever, όμως η Marvel Studios συνεχίζει να δίνει τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Ακόμα και στο νεότερο trailer δεν είναι ξεκάθαρη η ταυτότητα του νέου Black Panther. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Namor, βασιλιάς της Talocan, έρχεται στην επιφάνεια του κόσμου και επιτίθεται στη Wakanda, σε μια στιγμή που το έθνος θρηνεί και είναι πιο αδύναμο από ποτέ. Ταυτόχρονα, ο εφευρέτης Riri Williams (Dominique Thorne), δημιουργεί μια πανοπλία που μοιάζει με εκείνη του Iron Man, οπότε όπως όλα δείχνουν η παρουσία του Ironheart θα είναι σημαντική.

Το Black Panther: Wakanda Forever θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου 2022 και η ταινία θα ολοκληρώσει την τέταρτη φάση του MCU.


Στο cast μετέχουν οι: Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Florence Kasumba, Winston Duke, and Martin Freeman, Dominique Thorne, Michaela Coel και Tenoch Huerta ως Namor.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*