Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένοχα μυστικά κρύβει η πέμπτη σεζόν της σειράς Fargo (trailer)

Το FX δημοσίευσε το επίσημο trailer για την πέμπτη σεζόν της βραβευμένης σειράς Fargo, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου με δύο επεισόδια. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η Juno Temple μια φαινομενικά συνηθισμένη νοικοκυρά των μεσοδυτικών πολιτειών της Αμερικής καταφέρνει να ξεγελάσει τους δύο απαγωγείς της. Το περιστατικό οδηγεί τις αρχές στην αποκάλυψη του σκοτεινού παρελθόντος της και την ίδια πίσω στη ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω.

Πρωταγωνιστούν οι Juno Temple (Ted Lasso) ως Dorothy ‘Dot’ Lyon, Jon Hamm (Mad Men) ως North Dakota Sheriff Roy Tillman, Joe Keery (Stranger Things) ως Gator, Sam Spruell (Taken 3) ως Ole Munch, David Rysdahl (No Exit) ως Wayne, Jennifer Jason Leigh (Hunters) ως Lorraine Lyon, Richa Moorjani (Never Have I Ever) ως Indira Olmstead, Lamorne Morris (New Girl) ως Witt Farr και Dave Foley (Kids in the Hall) ως Danish Graves.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*