Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του 2023 η πρεμιέρα της ταινίας Five Nights at Freddy's

*
Ο ιδρυτής και CEO της Blumhouse Productions, Peter Blum αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας της κινηματογραφικής μεταφοράς του Five Nights at Freddy's. Το φιλμ είχε ανακοινωθεί το 2015 και από τότε η παραγωγή του έχει "πέσει θύμα" πολλαπλών καθυστερήσεων. Τον Οκτώβριο του 2021, ο Blum αποκάλυψε ότι η πρόοδος είχε σταματήσει λόγω του δημιουργού του FNAF, Scott Cawthorn, που είχε γυρίσει πίσω πολλές φορές το σενάριο. Την ίδια χρονιά αποχώρησε από το project ο σκηνοθέτης Chris Columbus.

Ο Peter Blum ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου 2023. Από τη στιγμή εκείνη, δημιουργήθηκε επίσημος λογαριασμός για την παραγωγή στο Twitter και αναρτήθηκε υλικό στο Instagram.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*