Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό το πρώτο trailer της ταινίας Shazam! Fury of the Gods

To πρώτο trailer της ταινίας Shazam! Fury of the Gods, προβλήθηκε στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con 2022.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετ στη συνέχεια, ο Shazam ενώνει τις δυνάμεις του με τα ετεροθελή αδέλφια του και αποστολή τους είναι να αντιμετωπίσουν τις κόρες του Atlas- Hespera και Kalypso- που έχουν αναστατωθεί από το γεγονός ότι η οικογένεια-Shazam απόκτησε τις δυνάμεις των θεών. Υπάρχει και μια τρίτη κόρη την οποία υποδύεται η Rachel Zegler.


Πρωταγωνιστούν οι Zachary Levi ως Shazam, Asher Angel ως Billy Batson, Jack Dylan Grazer ως Freddy Freeman, Adam Brody ως Super Hero Freddy, Ross Butler ως Super Hero Eugene, Meagan Good ως Super Hero Darla, D.J. Cotrona ως Super Hero Pedro, Grace Caroline Curreyως Mary Bromfield / Super Hero Mary, Faithe Herman ως Darla Dudley, Ian Chen ως Eugene Choi, Jovan Armand ως Pedro Pena, Marta Milans ως Rosa Vasquez, Cooper Andrews ως Victor Vasquez, Djimon Hounsou ως Wizard, Rachel Zegler, Lucy Lui ως Kalypso, και Helen Mirren ως Hespera. Τη σκηνοθεσία έχει ανλάβει ο David F. Sandberg.

Το Shazam! Fury of the Gods θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*