Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται το πρόγραμμα Preview Club του Netflix

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal, το Netflix σκοπεύει να επεκτείνει το πρόγραμμα Preview Club. Έτσι, δεκάδες χιλιάδες επιπλέον συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ταινίες και σειρές πριν την προγραμματισμένη ημερoμηνία πρεμιέρας τους στην υπηρεσία, δίνοντας παράλληλα τι γνώμη τους. Μέχρι στιγμής, στο Netflix Preview Club υπάρχουν 2.000 χρήστες και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο αριθμός τους πρόκειται να αυξηθεί κατά 400% στις αρχές του 2023. Το πρόγραμμα υπάρχει από τον Μάιο του 2021 και προς το παρόν είναι ενεργό μόνο στις Η.Π.Α.

Χρήστες του Reddit υποστηρίζουν ότι η είσοδος στο Netflix Preview Club επιτρέπεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Οι συνδρομητές θα πρέπει να υπογράψουν NDA πριν παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα και να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσης. Στη συνέχεια τους δίνεται πρόσβαση σε έναν ειδικό λογαριασμό του Netflix και λαμβάνουν email όταν υπάρχει κάποια ταινία που να μπορούν να παρακολουθήσουν. Το περιθώριο που τους δίνεται είναι μια εβδομάδα.


Λέγεται ότι το "Don’t Look Up" θεωρήθηκε πολύ σοβαρό από τα μέλη του Netflix Preview Club και στη συνέχεια οι δημιουργοί του πρόσθεσαν δόσεις χιούμορ πριν το λανσάρισμά του. Η παραγωγή ήταν υποψήφια για τέσσερα Oscar και 152,19 εκ. ώρες θεάσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*