Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του Squid Game: The Challenge στο Netflix

*
Το reality του Squid Game ετοιμαζόταν εδώ και καιρό στο Netflix και πλέον έχουμε ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στην δημοφιλή πλατφόρμα ως Squid Game: The Challenge. Η νέα παραγωγή αναμένεται στις 22 Νοεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ακριβώς στην περίοδο του Thanksgiving για τις ΗΠΑ. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα δούμε πάνω από 450 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να αλλάξουν τη ζωή τους. Ο μεγάλος νικητής θα φύγει από το χώρο των αγωνισμάτων με το ποσό των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ για παραγωγή αυτής της κατηγορίας. Στα παιχνίδια που θα δούμε περιλαμβάνεται και το αγαπημένο (από τη σειρά) “red light, green light”. Το Squid Game είναι από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, ξεπερνώντας ακόμη και τα Stranger Things, Wednesday και The Witcher.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*