Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε ο ρόλος της Viola Davis στην ταινία Black Adam (trailer)

H ταινία Black Adam ήταν παρούσα στη San Diego Comic-Con 2022. Κατά τη διάρκεια του event επιβεβαιώθηκε ότι η Viola Davis θα έχει τον ρόλο της Amanda Waller. Τον ίδιο χαρακτήρα είχε υποδυθεί στο The Suicide Squad αλλά και στο Peacemaker του HBO Max.

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του χαρίστηκαν θεϊκές δυνάμεις και σχεδόν ταυτόχρονα φυλακίστηκε, ο Black Adam (Johnson) απελευθερώνεται από τον γήινο τάφο του, έτοιμος να απονείμει δικαιοσύνη με τον δικό του τρόπο στον μοντέρνο κόσμο.


Στο πλευρό του Johnson βρίσκονται οι: Pierce Brosnan ως Doctor Fate, Noah Centineo ως Atom Smasher, Quintessa Swindell ως Cyclone, Aldis Hodge ως Hawkman, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer και Uli Latukefu.

Η παραγωγή είναι βασισμένη στον χαρακτήρα της DC Comics που δημιούργησαν οι Otto Binder και C.C. Beck. Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Jaume Collet-Serra (The Shallows, Jungle Cruise), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Rory Haines και Sohrab Noshiryani.

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*