Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε ο τίτλος της συνέχειας του Gladiator, μέσω του logo της ταινίας (video)

*
Το λογότυπο της συνέχειας του Gladiator επιβεβαιώνει τον τίτλο της επερχόμενης ταινίας και αφήνει υπαινιγμούς για το τι πρόκειται δούμε. Δίχως αυτό να προκαλεί την παραμικρή έκπληξη, το τίτλος είναι Gladiator II, ενώ το λογότυπο, που παρουσιάζεται πάνω σε μια χρυσή ασπίδα στο Caesars Palace που φιλοξενεί το CinemaCon, περιλαμβάνει τη φράση, "Ό,τι κάνουμε στη ζωή αντηχεί στην αιωνιότητα".

Η ατάκα αυτή ανήκει στον Maximus, τον οποίο υποδύθηκε ο Russell Crowe στην πρώτη ταινία. Κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελεί μέρος της θεματολογία του σεναρίου, που από όσα γνωρίζουμε θα επικεντρώνεται στον Lucius Verus, γιό της Lucilla (Connie Nielsen), εγγονό του Marcus Aurelius και ανηψιό του Emperor Commodus (Joaquin Phoenix).


Ο Paul Mescal θα έχει τον ρόλο του Lucius στο sequel, έχοντας στο πλευρό του, τους Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Fred Hechinger και May Calamawy. Η Nielsen και ο Derek Jacobi θα επιστρέψουν στους ρόλους που είχαν στο πρώτο φιλμ, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ridley Scott.

Το Gladiator II θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*