Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επική δράση προμηνύει το trailer της ταινίας Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Το νέο trailer της ταινίας Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην επόμενη περιπέτεια του Tom Cruise.

Στο Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, ο Ethan Hunt (Tom Cruise) και η ομάδα της IMF θα αναλάβουν την πλέον επικίνδυνη αποστολή όλων των εποχών: Να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα, πριν πέσει σε λάθος χέρια. Με τον έλεγχο του μέλοντος, τη μοίρα του κόσμου σε κίνδυνο και σκοτεινές δυνάμεις από το παρελθόν του Ethan να έρχονται στο προσκήνιο, ξεκινάει μια θανατηφόρα κούρσα σε όλη την υφήλιο. Έχοντας να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο και μυστηριώδη νέο εχθρό,ο Ethan αναγκάζεται να σκεφτεί ότι τίποτα δεν μετράει περισσότερο από την αποστολή του- ούτε οι ζωές εκείνων που αγαπάει.


Το σενάριο του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One έχουν γράψει οι Christopher McQuarrie και Erik Jendresen. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma, and Rob Delaney. Θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου 2023. Το Part αναμένεται στις 28 Ιουνίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Christopher McQuarrie

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*