Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικό το πρώτο trailer της σειράς The Acolyte του Disney+

To Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την τηλεοπτική σειρά The Acolyte, που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου 2024. Το σενάριο διαδραματίζεται στον κόσμο του Star Wars και πρωταγωνιστεί η Amandla Stenberg στον ρόλο μιας πρώην Padawan, που συναντάει ξανά τον Jedi Master της. Αποστολή τους είναι να διερευνήσουν μια σειρά από εγκλήματα, όμως ανακαλύπτουν ότι οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο μοχθηρές από ό,τι περίμεναν.

Το The Acolyte περιγράφεται ως ένα θρίλερ γεμάτο μυστήρια, που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία γεμάτο σκιώδη μυστικά και αναδυόμενες σκοτεινές δυνάμεις και τοποθετείται την εποχή των τελευταίων ημερών της High Republic.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Lee Jung-jae, Dafne Keen, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Carrie-Anne Moss, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Charlie Barnett και ο βετεράνος του franchise Joonas Suotama που υποδύεται ΄τον Wookiee Jedi master.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*