Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιπλέον απειλές αποκαλύπτει το νέο trailer της σειράς Resident Evil του Netflix

Η πρεμιέρα της σειρά Resident Evil του Netflix πλησιάζει και πιο συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου. Όπως ήδη γνωρίζουμε, οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με zombies, zombie Dobermanns αλλά και με τεράστια τέρατα, όπως μεταλλαγμένες αράχνες.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται παράλληλα, στο παρόν στη New Raccoon City της Ν. Αφρικής αλλά και το έτος 2036. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Jade Wesker (Ella Balinska), που παλεύει για την επιβίωσή της, σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από zombies. Η Jade δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την αδερφή της Billie, 14 χρόνια μετά την αποκάλυψη που επέφερε η εξάπλωση των zombies. H Jade και η Billie είναι οι κόρες του Albert Wesker, τον οποίο υποδύεται ο Lance Reddick. Αυτός εργάζεται για την Umbrella Corporation, γνωστή για φαρμεκευτικά προϊόντα όπως το αντικαταθλιπτικό Joy αλλά και το T-virus.


Στο πλευρό των Reddick και Balinska εμφανίζονται οι Tamara Smart (Jade Wesker σε νεαρή ηλικία), Siena Agudong, Adeline Rudolph και Paola Nunez. Το σενάριο έχει γράψει ο Andrew Dabb (Supernatural).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*