Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για τη σειρά 1923, prequel του Yellowstone

O Harrison Ford και ο Timothy Dalton συγκρούονται στο trailer της σειράς 1923, που αποτελεί το prequel του Yellowstone. Τα γεγονότα προϊδεάζουν για μια δραματική ιστορία σχετικά με το εμβληματικό ράντσο του Jacob Dutton την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις Η.Π.Α.

Το trailer ξεκινάει με τον Donald Whitfield (Timothy Dalton) να συστήνεται στη σύζυγο του Jacob (Harrison Ford), Cora (Helen Mirren), αναφέροντας ότι είχε αγοράσει τη διπλανή έκταση. "Λοιπόν, εδώ είναι το Yellowstone και δεν έχει δικαιώματα", του απαντάει ορθά κοφτά, πριν γίνει η μετάβαση στην επόμενη σκηνή όπου ο σερίφης της πόλης προσπαθεί να συνετίσει τον Dutton να μην ξεκινήσει πόλεμο με τον Whitfield και το δεξί του χέρι, Banner Creighton (Jerome Flynn).


Αργότερα, ο Creighton θα απειλήσει την Cora, που δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να τον ανεχτεί. "Οι άνδρες σκοτώνουν γρήγορα- με μια σφαίρα ή μια θηλιά- όμως πολεμάς μαζί μου και εγώ σκοτώνω πολύ πιο αργά", του αποκρίθηκε η Cora.

Όσοι παρακολουθούν το Yellowstone γνωρίζουν ότι, ο Dutton είναι ο παππούς του John Dutton III (Kevin Costner). Προς το τέλος, ο Dutton προειδοποιεί τον αντίπαλό του, "Αν επιτεθείς στην οικογένειά μου, αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις. Εδώ το αίμα είναι πιο δυνατό από το νερό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*