Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Mortal Kombat Legends: Snow Blind

To Mortal Kombat Legends: Snow Blind της Warner Bros. με πρωταγωνιστή τον τυφλό μαχητή Kenshi Takahashi, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 9 Οκτωβρίου 2022, ενώ δυο ημέρες αργότερα θα γίνει διαθέσιμο σε μορφή 4K UHD Blu-ray.

Το Mortal Kombat Legends: Snow Blind ακολοθεί την ιστορία του νεαρού και φιλόδοξου μαχητή Kenshi, ο οποίος έχει αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον πάντοτε διψασμένο για εξουσία Kano, αποστολή του οποίου είναι να κατακτήσει όλο το Earthrealm. Όταν ο Kenshi δεν γονατίζει για να αναγνωρίσει την εξουσία του κατακτητή, τότε του αφαιρείτει η όρασή του. Με τη βοήθεια ενός μυστικιστικού σπαθιού και την καθοδήγηση του Kuai Liang, ο Kenshi θα πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να ετοιμαστεί για την μάχη με τον Kano, προκειμένου να σώσει τον κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*