Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Paw Patrol: The Mighty Movie με ένα cast γεμάτο διασημότητες

H Paramount Pictures δημοσίευσε το επίσημο trailer του Paw Patrol: The Mighty Movie και ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Πιο συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει να προβάλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

"Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Adventure City, δίνει στα κουτάβια του PAW Patrol υπερδυνάμεις, μετατρέποντάς τα σε The MIGHTY PUPS! Για τη Skye, το μικρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις της είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο όταν ο μεγάλος αντίπαλος των κουταβιών, ο Humdinger δραπετεύει από τη φυλακή και συνεργάζεται με τη Victoria Vance, μια τρελή επιστήμονα που έχει εμμονή με μετεωρίτες, για να κλέψουν τις υπερδυνάμεις και να μετατραπούν σε υπερκακούς. Με τη μοίρα της Adventure City να κρέμεται σε μια κλωστή, τα Mighty Pups πρέπει να σταματήσουν τους supervillains πριν να είναι πολύ αργά και η Skye θα πρέπει να μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά".


Το cast περιλαμβάνει διασημότητες όπως οι: Mckenna Grace ως Skye, Taraji P. Henson ως Victoria Vance, Marsai Martin ως Liberty, Christian Convery ως Chase, Ron Pardo ως Mayor Humdinger/ Cap’n Turbot, Kim Kardashian ως Delores, North West ως Mini, Finn Lee-Epp ως Ryder, Alan Kim ως Nano, Christian Corrao ως Marshall, Luxton Handspiker ως Rubble, Nylan Parthipan ως Zuma, Callum Shoniker ως Rocky και Brice Gonzalez ως Tot.

Ακόμα, οι Chris Rock, Lil Rel Howery, Serena Williams, Saint West, James Marsden και Kristen Bell θα έχουν τα δικά τους voice cameos.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*