Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει για τρίτη σεζόν η σειρά Foundation του Apple TV+

*
Το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς Foundation πρόκειται να επεκταθεί. Η Apple ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στα βιβλία του Isaac Asimov θα επιστρέψει με την τρίτη της σεζόν. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες όσον αφορά το τι θα πρέπει να περιμένουμε στον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων. Σε δήλωσή του ο showrunner David S. Goyer ανέφερε τα εξής:

Είμαι ενθουσιασμένος που η Apple μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το χρονικό του πρωτοποριακού γαλαξιακού θρύλου του Asimov. Αυτή τη φορά το διακύβευμα για την Foundation και την Empire είναι ακόμα υψηλότερο, καθώς ο Mule έρχεται στο επίκεντρο μαζί με τους αγαπημένους του κοινού: Bayta, Toran, Ebling, και Magnifico Giganticus.


Η πρώτη σεζόν του Foundation έκανε πρεμιερα το 2021 και ήταν η πλέον φιλόδοξη παραγωγή του Apple TV Plus, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Lee Pace, Jared Harris και Lou Llobell. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*