Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει με την τρίτη και τελευταία σεζόν η σειρά Sweet Tooth του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε ένα teaser trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Sweet Tooth, που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου.

"Έχοντας νικήσει τον στρατηγό Abbot στη μάχη στο Pubba's Cabin, ο Gus, ο Jepperd, η Becky και η Wendy ταξιδεύουν στην Αλάσκα αναζητώντας τη μητέρα του Gus, τη Birdie, η οποία εργάζεται για να αποκαλύψει τη μυστηριώδη προέλευση του θανατηφόρου ιού. Στην πορεία, τους ακολουθεί ο Dr Singh, ο οποίος μπορεί να έχει τις δικές του επικίνδυνες πεποιθήσεις για τον Gus και τον ρόλο του στην αναστροφή του ιού. Εν τω μεταξύ, μια νέα απειλή εμφανίζεται με τη μορφή της Helen Zhang, της κόρης της Rosie και των άγριων Wolf Boys, που επιδιώκουν να ξαναρχίσουν την ανθρώπινη γέννηση και βλέπουν τον Gus ως τη λύση στα σχέδιά τους. Καθώς περιηγούνται σε επικίνδυνο έδαφος, ο Gus και η ομάδα των φίλων του βρίσκουν καταφύγιο στο Outpost στην Αλάσκα, όπου συναντούν ένα νέο σύνολο χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένης της Siana και της υβριδικής κόρης της Nuka. Με τον χρόνο για την εύρεση απαντήσεων να τελειώνει, οι συμμαχίες δοκιμάζονται, τα πεπρωμένα μπλέκονται και όλα οδηγούν σε μια συναρπαστική κορύφωση που θα καθορίσει τη μοίρα της ανθρωπότητας και των υβριδίων".


Πρωταγωνιστούν οι: Christian Convery ως Gus, Nonso Anozie ως Tommy Jepperd, Adeel Akhtar ως Dr. Aditya Singh, Stefania LaVie Owen ως Becky, Naledi Murray ως Wendy, Amy Seimetz ως Birdie, Rosalind Chao ως Helen Zhang, Kelly Marie Tran ως Rosie, Cara Gee ως Siana, Ayazhan Dalabayeva ως Nuka και James Brolin στον ρόλο του αφηγητή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*