Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εργαζόμενοι της ταινίας Joker: Folie à Deux καταγγέλλουν πως δεν τους επιτρέπεται να κάνουν διάλειμμα για τουαλέτα

*
Οι υπεύθυνοι της παραγωγής της επερχόμενης ταινίας Joker: Folie à Deux δέχονται πυρά, από εργαζόμενους που καταγγέλλουν πως τους απαγορεύεται να κάνουν διάλειμμα για τουαλέτα.

Όπως αποκαλύπτεται, εργαζόμενοι και ηθοποιοί που συμμετέχουν ως κομπάρσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς αναγκάζονται να δουλεύουν πολλές συνεχόμενες ώρες χωρίς διακοπή και χωρίς το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Ένας από αυτούς αναφέρει ότι, ένας από τους συναδέλφους του, χρειάστηκε να εξηγήσει στον βοηθό σκηνοθέτη τον λόγο που ήθελε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε όταν ήπιε νερό, με έναν υπεύθυνο να τον ρωτά “γιατί πίνεις περισσότερο νερό; Για να χρειαστεί να ξαναπάς τουαλέτα;”.

Το Screen Actors Guild (SAG) έλαβε ένα επίσημο γράμμα παραπόνων, σχετικά με την παραβίαση του χρόνου διαλείμματος των εργαζομένων της ταινίας Joker: Folie à Deux. Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, έχει ήδη ξεκινήσει η σχετική έρευνα και σύντομα ίσως μάθουμε περισσότερα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η πρεμιέρα του Joker: Folie à Deux - sequel της ταινίας Joker του 2019 – είναι προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου 2024, με πρωταγωνιστές τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*