Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται animated σειρά βασισμένη στο Dead Cells (video)

Ανακοινώθηκε πως μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο Dead Cells, βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, το δημιούργημα των Motion Twin και Evil Empire μεταφέρεται στην μικρή οθόνη διά χειρός Bobbypills, ενός γαλλικού στούντιο που ανέλαβε το έργο. Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός σύντομου trailer που θα βρείτε παρακάτω. 



Η σειρά θα δημιουργηθεί σε συμπαραγωγή με την γαλλική ADN, περιλαμβάνοντας 10 επεισόδια διάρκειας περίπου 7 λεπτών έκαστο. Η σύνοψη αναφέρει πως οι θεατές θα παρακολουθήσουν τα γεγονότα σε ένα νησί που μαστίζει μια θανατηφόρα ασθένεια, όταν ο βασιλιάς του νησιού ανακαλύπτει μια «θεραπεία», η οποία καταλήγει με την μεταμόρφωση των αρρώστων σε τέρατα.

Η κυκλοφορία αναμένεται για το 2024, χωρίς επιπλέον πληροφορίες, ενώ ο τελικός τίτλος δεν έχει ακόμη οριστεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η Bobbypills είναι η ίδια εταιρεία που είχε αναλάβει όλα τα trailers του Dead Cells έως σήμερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*